Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DJ Nika77

Nika77 - foto poster

DJ Nika77
Známa pražská techno DJ-ka, ktorú tanečná scéna registruje od roku 1997.

Biografia

Představila se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách i na Slovensku, vystupovala v Maďarsku, Německu, Rusku, Polsku, Chorvatsku. V ČR již snad není klub, prostor nebo festival, kde se o její kvalitě nemohli přesvědčit. Její sety jste mohli slyšet v různých rádiových a televizních programech o taneční hudbě.

Nika se presentuje velmi promyšlenými sety plných energického techna s hlubokou strukturou. Ráda hrává experimentálni až ambientní elektroniku a to především v menších pražských klubech.

V současné době se věnuje studiové práci. Doposud vydala několik věcí na českém labelu TechEx 02 a 03 , Fylo a momentálně pracuje na vlastním labelu. Je rezidentkou domácí party série serveru Techno.cz Connect Yourself a její mladších sester spolupracujících s dalšími zásadními servery a promotéry české klubové scény (Connect2…)

Text by Techno.cz

MP3 Sets: DJ Nika77

Ukážka Názov Hudobný štýl Štatistika
Nika77 - Pigfest 7Techno113 MB56x
Nika 77 - Ellen Mix 07Techno48 MB120x

Diskografia

2007 / blue lizard 011 / nika77 & elektrabel - woomera rmx
2006 / tekknik exprimental 02 / nika77 - eduo
2004 / ambsine 001 / nika77 - nimba
2004 / na promo cd svojšice 2004 / nika77 - indu
2003 / fylo 004 / nika77 - loops 2x
2002 / techex 003 / nika77 - písnička
2002 / techex 002 / nika 77 - loop

Základné informácie

DJ pseudo:
Nika77
Vek:
neznámy
Hudobné štýly:
  • techno

Kontaktné informácie

Web:
http://www.myspace.com/veronika77
E-mail:
nika77@nika77.com
Telefón:
neznámy
ICQ:
neznáme
Skype:
neznáme

Sledujte novinky tohto DJa!

Pridať DJa do obľúbených - registrácia

Najbližšie vystúpenia

V systéme zatiaľ nie je evidované žiadne blízké vystúpenie tohto DJa.

Predchádzajúce vystúpenia

HARDFLASH2

Klub, dátum:
Elam klub, 6.6.2008
Mesto, štát:
Bratislava, Slovensko

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch

DJ Nika77