Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DJ Neonlight

Neonlight - foto poster

DJ Neonlight
dnb neurofunk producenti z Nemecka

Biografia

Pod pseudonymom Neonlight sa skŕyvajú dvaja nemeckí drum and bassový producenti Tobias Jakubczyk (NIZE5IVE ) a Jakob Thomser (PITCH ’n’ SULPHUR). Títo chalani sa poznajú už od útleho detstva a k hudbe a spoločnej spolupráci ich priviedli ich otcovia, ktorí spolu hrali v kapele. K drumnbassu sa dostali koncom 90.tych rokov. Prvé úspechy boli pre nich hrania ich trackov od ostatných DJov a skvelá odozva. Dnes sa snažia zo svojich trackov vyťažiť maximum, pracovať na stále lepšom a lepšom zvuku a samozrejme rozbíjať tanečné parkety po celom svete. Svoje tracky vydali na labeloch Bad Taste, Redlight, Trust In Music, Prspct, Ammunition, Close2Death a mnohých ďalších.

NEONLIGHT už v sobotu na Nudance 024 v Poprade


Po anglickej delikatese menom Audio prichádza pod Tatry ďalší kvalitný drum and basový náklad lámavých beatov, ktorým je špeciálnym hosťom Neonlight !

Akcia na facebooku

Neonlight sú dvaja nemeckí dji a producenti Tobias Jakubczyk and Jakob Thomser známi ako NIZE5IVE & PITCH ’n’ SULPHUR. Títo dvaja chalani odchovaní na hudbe sa poznajú od detstva. Už ich otcovia hrali spolu v kapele. Láska k drum and bassu ich spojila na konci 90tich rokov. Sekvenceri a dnb produkcia viedla k ich prvým zvukovým úspechom a boli otestované na ich djiských setoch . Veľmi dobrá spätná väzba motivovala Neonlight aby sa tvoreniu hudby venovali ďalej. Neustále hľadajú „lepší zvuk“ a „dokonalé usporiadanie“, neobmedzujú sa ani časovo ani zvukovo. Pracujú po jednotlivých trackoch až kým všetko nesedí a tak si môžu byť istý, že vyprodukovali ďalší kus skvelej hudby.

Neonlight & Miss Redflower - Dessert


Už ich prvý release v roku 2007 ’Tuning’ and ’Creative Wax’ na No!Breaks Rec. v Berlíne prebúral hranice rodného Nemecka do celej Európy. Digitálne verzie nasledovali na New York’s Mindsaw Rec. a na pripravovaný neurofunkový label Abducted Rec. from Florida/US. S vydaním 2008 “The Cell” and “The Hill” (Hedj & Nize5ive) na Collective (ELP) sa objavili a dostali do top 100 rebríčka Beatport.com a to bol ich najväčší úspech až dodnes. Najnovšia verzia "Execution" je k dispozícii 12” na Cativom Assimilate Rec. z januára 2009 bude nateraz posledná verzia pod názvom Nize5ive & Pitch’n’Sulphur.

Po ich prvom vydaní ako Neonlight (“Wave” – Ammunition Rec.) v lete 2009 to znamenalo ich prvé štyri tracky E.P na Trust In Music. Popri troch spoluprácach s umelcami ako Kiro & Rolar bol remix ex UNKNOW ERROR – APEX špeciálna vec na tomto releasy. On remixoval ich spoluprácu s názvom “Epidemic”. Celé toto vydanie dostalo veľkú podporu z celej dnb scény.

Nad rámec produkcie títo dvaja dji vždy vytvárajú pestré sety s veľkou láskou k detailu. Na tento účel pomerne často využívajú prácu na štvorici gramofónov a cd prehrávačov.

V súčastnosti títo chalani pracujú na niekoľkých remixoch a spoluprácach.

Djskú podporu majú od: Ed Rush + Optical, Audio, BSE, Maldini & Vegas [BC], The Panacea, Blokhe4d, Prolix, Apex, Axiom, C4C, Optiv, Mindscape, Temper D, Dub Elements, Aeph, Inside Info, Maztek, Eye-D, DJ Hidden, Uman, Maztek, Morebeat, Cativo, Hedj (rip), Miss Redflower.

O ďalšie zlomené beaty sa nám v tento aprílový večer 16.4, ktorý je i dňom Zeme postará naša skvelá Nudance crew: F@tsound, Ero Drummer, Streetroll, Lsdee.

Neonlight Minimix


Najnovšie releasy:

NEONLIGHT & Noxius – Nothing Is Safe (Close2Death) ? UK
Cativo – Evil Has No Boundaries [NEONLIGHT Remix] (Ammunition) ? USA
Scary & Bad Matter – Giant Warrior [NEONLIGHT Remix] (Close2Death) ? UK
NEONLIGHT & Hedj – Hammerhead (Redlight) ? UK
Optiv – Run It Red ft. RymeTyme [NEONLIGHT Remix] (Redlight) ? UK
NEONLIGHT & Hedj (rip) – Joker (Bad Taste) ? UK

Pracujú  na:

NEONLIGHT 12” for BAD TASTE
NEONLGIHT 12” for TRUST IN MUSIC

Hedj, Neonlight - Joker


Kompletná diskografia pre labužníkov:

2010 Celerity & Doppler – Strange Days [NEONLIGHT Remix] (Abducted 021)
2010 Giana Brotherz – Crossed Roots [NEONLIGHT Remix] (Giana Brotherz 010)
2010 Rico & Scoop – Little Green Men [NEONLIGHT Remix] (Dangerous New Age 004)
2010 NEONLIGHT & Hedj – System Error (Trust In Music 016 Pt.1 12”)
2010 Dub Elements & NEONLIGHT – Placebo (Prspect EP004 2x12”)

2009 NEONLIGHT – Wave (Ammunition Rec. Digital)
2009 Kiro & NEONLIGHT / NEONLIGHT & Rolar – The Blackout / Epidemic [APEX Remix] (Trust In Music 015 12”)
2009 Kiro & NEONLIGHT / NEONLIGHT & Rolar / NEONLIGHT & Rolar / NEONLIGHT & Rolar – The Blackout / Epidemic [Apex Remix] / Epidemic [orig.] / Enter (Trust In Music 015 Digital)
2009 Nize5ive & Pitch’n’Sulphur – Execution (Assimilate 010 12”)
2009 Hedj & Nize5ive – Neo Orbit (Assimilate 011 12”)
2009 Hedj & Nize5ive – Kinetik (Oder In Kaos Digital)
2009 C-Fremen & Nize5ive – Blue Steel (Desert Planet Digital)

2008 Nize5ive & Pitch’n’Sulphur – One Way (Abducted Rec. Digital)
2008 Nize5ive & Pitch’n’Sulphur / Hedj & Nize5ive – The Cell / The Hill (Collective Rec. Digital)

2007 Nize5ive & Pitch’n’Sulphur - Tuning & Creative Wax (No!Breaks Rec. 12”)
2007 Pitch’n’Sulphur - Timebomb [Nize5ive & Pitch’n’Sulphur Remix] (Mindsaw Rec. Digital)

Pracuju na spolupráci s Axiom, Optiv, Blokhe4d, Kiro, DaVIP

Remixujú pre Panacea, Axiom, Hedj, Giana Brotherz

Text by Merry. Thx.

Viac info k akcii tu

Hedj & Neonlight - Hammerhead


Neonlight - Ultraviolet


Rico & Scoop - Little Green Men (Neonlight Remix)


Optiv - Run It Red (feat Ryme Tyme) (Neonlight Remix)

Nudance 024 @ Neonlight Germany
Nudance 024 @ Neonlight Germany

Základné informácie

DJ pseudo:
Neonlight
Vek:
neznámy
Hudobné štýly:
  • drum'n'bass
  • neurofunk

Kontaktné informácie

Web:
http://www.myspace.com/neonlightmusic
E-mail:
neznámy
Telefón:
neznámy
ICQ:
neznáme
Skype:
neznáme

Sledujte novinky tohto DJa!

Pridať DJa do obľúbených - registrácia

Najbližšie vystúpenia

V systéme zatiaľ nie je evidované žiadne blízké vystúpenie tohto DJa.

Predchádzajúce vystúpenia

LET IT ROLL SK open air 2012

Klub, dátum:
Rekr. oblasť Duchonka, 22.6.2012
Mesto, štát:
Prašice, Slovensko

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch

DJ Neonlight