Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

DJ Rido

Rido - foto poster

DJ Rido

Biografia

Roku 2000 vydal na českém labelu JS Crew první svůj vinyl a hned nato v roce 2001 mu vyšla druhá, dodnes hraná deska (Ragga Man, Wanna Be). Přispěl na kompilace Playback a Back in my mind I & II. Jeho hudební produkci ocenila i světová dnb scéna - všimli si ho EZ Rollers, kteří vydali jeho věci na dubplate, další tracky vyšly u mp3 labelů Intersection a Shadybrain. Po návratu z Austrálie, kde strávil rok studiem zvukové technologie, zaznamenal svůj zatím největší úspěch na poli produkce. Navázal spolupráci s britským labelem Defcom, kde v únoru 2007 vychází na vinylu jeho track Strangers. Vedle produkce se hojně věnuje DJingu, jeho sety jsou nadupané energií až po okraj!

MP3 Sets: DJ Rido

Ukážka Názov Hudobný štýl Štatistika
Rido & Hybris - Metalheadz Podca…Drum and Bass60 MB255x

Diskografia

Ragga Man/ Wanna Be 2001 (JS Crew)
Want You/ Future 2002 (dubplate)
Human being - Back in my Mind I.
From Hell, Nothing - Back in my Mind II.
Dark Thief, Density 2006 (Intersection)
Anatomy 2006 (Shadybrain)
Strangers 2007 (Defcom)

TOP5

Noisia a Meyhem - Exodust
Noisia a Teebee – Lost cause
Nocturnal a Vicious Circle – Welcome to Shanktown
Corrupt Souls - 1138
Rido - Strangers

Základné informácie

DJ pseudo:
Rido
Pravé meno:

Pavel Ridosko

Vek:
neznámy
Hudobné štýly:
  • drum'n'bass

Kontaktné informácie

Web:
http://myspace.com/ridojunglist
E-mail:
rido@drumandbass.cz
Telefón:
+420 605 075 222
ICQ:
neznáme
Skype:
neznáme

Sledujte novinky tohto DJa!

Pridať DJa do obľúbených - registrácia

Najbližšie vystúpenia

V systéme zatiaľ nie je evidované žiadne blízké vystúpenie tohto DJa.

Predchádzajúce vystúpenia

BIELE KOCKY 19 (special edition) RIDO & MOREBEAT

Klub, dátum:
Fest Club 69, 14.4.2012
Mesto, štát:
Martin, Slovensko

Bass 50 - 5th Anniversary Of Bass

Klub, dátum:
Element Music Club, 20.2.2010
Mesto, štát:
Prievidza, Slovensko

Let it Roll open air festival

Klub, dátum:
Pískovna Oplatil, 24.7.2009
Mesto, štát:
Staré Ždánice, Česká republika

Zoo Crew Presents

Klub, dátum:
METROklub, 19.12.2008
Mesto, štát:
Šaľa, Slovensko

Let it Roll open air festival

Klub, dátum:
Pískovna Oplatil, 26.7.2008
Mesto, štát:
Staré Ždánice, Česká republika

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch

DJ Rido